Tandläkare Lindholmen

Tandläkare nära Lindholmen

Behöver du en ny tandläkare nära Lindholmen? Då har du kommit rätt. Vi finns i Mölndal bara en kort biltur från Lindholmen. Här tar ett härlig gäng av hängivna tandläkare hand om dig och här är du fullkomligt delaktig i din egna tandvård. Vi ansvarar för din långsiktiga mun- och tandhälsa och tar oss tid för att förklara och berätta hur allt fungerar. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Tandhygienister och tandläkare tar hand om din tandvård

Team Bergströms tandhygienister och tandläkare nära Lindholmen erbjuder all sorts tandvård till dig. Vi gör allt för att du skall få en så bra tandhälsa som möjligt. På vår tandläkarklinik i Mölndal har vi både allmäntandvård och specialisttandvård samt tandhygienistbehandlingar.

Kvalitativ tandvård Lindholmen

Vi erbjuder bland annat följande tandvård på vår tandläkarklinik till boende i Lindholmen:

  • Kvalitativ tandvård
  • Estetisk tandvård
  • Specialisttandvård
  • Allmäntandvård
  • Tandreglering
  • Invisalign – osynlig tandställning
  • Lagningar & fyllning med plast eller keramik

Olika behandlingar

Här kan du läsa mer om våra olika behandlingar och teknik.

Tandläkarundersökning

Munnen blir påverkad av många andra delar av din kropp. Hur bra din munhälsa och tandhälsa är hänger även ihop med hur du och din kropp mår rent allmänt. Det är därför viktigt att göra en noggrann undersökning och analys av din mun och dina tänder.

Vid en undersökning gör vi en noggrann klinisk undersökning av din mun och röntgar dina tänder. Vi undersöker bland annat tuggmuskler, käkled, slemhinnor, tandkött och annat som kan påverka din munhälsa. Målet är alltid att du ska få en långsiktigt hälsosam, funktionell och vacker mun.

Boka tid hos din tandläkare

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar angående din mun och tandhälsa. Våra tandläkare och tandhygienister kommer att ta hand om dig på allra bästa sätt.

Klicka här för att kontakta oss eller boka en tid hos våra tandläkare om du bor i Lindholmen.

Dela på