Tandläkarkliniken.

När jag själv behövt vård och hamnar på en vårdinrättning får jag alltid samma känsla. Miljön signalerar ofta en viss känsla som inte alltid gör att jag känner mig avslappnad.

När du kommer hit till tandläkarkliniken vill vi att du ska känna dig avslappnad. Lite som att du är hemma hos någon och trots att du är hos tandläkaren, kanske till och med kan njuta av miljön. Därför har vi inrett vår tandläkarklinik mer som ett hem, med foton som vi tagit själva på väggarna och möbler du snarare väntar dig i ett vardagsrum.

Tandläkarklinik med musik

Tycker du om musik? Toppen, på vår tandläkarklinik kan du välja en skiva att spela under din behandling. Musik har vetenskapligt visats vara smärtstillande, lugnande och ge allmän avslappning väl i klass med mediciner.

Bilderna nedan ger en känsla av vad du kan vänta dig när du kommer till vår tandläkarklinik i Mölndal, utanför Göteborg.

tandläkarkliniken Mölndal
Bord tandläkarkliniken
Väntrum tandläkarkliniken
Är du i god tid kan du få bubbligt gott vatten och säg bara till i receptionen så får du kaffe.
Kaffe hos tandläkaren
… kanske en cappuccino?
tandläkarreceptionen
Fråga i receptionen så får du hjälp av Cecilia!
Det är avslappnande att lyssna på musik. Det finns vetenskap på att det gör vårdupplevelser bättre
Tandläkarstol
Vill du lyssna när vi jobbar så går det bra.

Tandläkarklinik

På vår tandläkarklinik i Mölndal utanför Göteborg utför vi de flesta behandlingarna inom modern tandvård, inklusive kirurgiska ingrepp och implantat. Vi använder alltid den senaste tekniken där den ger bättre behandlingar. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Dela på

Korridor mot rum Nr: 1

Vägen ut, men glöm inte att stanna till i receptionen först.

Vi bjuder på stilla vatten eller bubbligt från Pellegrino. Kaffe kan man få också om man vill.